A Meatology Svájci Lak – Nyíregyháza keresi új csapattagját ÜZLETVEZETŐ pozícióba:
A MEATOLOGY visszatér az alma materbe. 2022. augusztus elejére tervezett nyitással BURGER & STEAK éttermet nyit Nyíregyháza Sóstógyógyfürdőn MEATOLOGY SVÁJCI LAK néven.
- Fejlődni, tanulni szeretnél és részese lenni Kelet-Magyarország 2022 egyik meghatározó gasztro nyitásának,
- Biztos megélhetésre, kiemelkedő jövedelemre, cégen belüli karrierre vágysz egy 2016-tól folyamatosan építkező vállalkozásban?
Ne habozz, jelentkezz!
Küld el az önéletrajzod egy rövid motivációs levéllel a pataky.tibor@meatologybudapest.hu email címemre, vagy hívj fel nyugodtan a +36 30 605 0970 számon!
Személyesen szeretnél jobban megismerni minket, vagy bemutatni magad 2022.06.28-án, 2022.07.05-én, 2022,07.12-én és 2022.07.19-én kedden kötetlenül beszélgetve ismerkedő napot tartunk 10:00 – 14:00 óra között a helyszínen: SVÁJCI LAK PANZIÓ 4431 NYÍREGYHÁZA – SÓSTÓ, FÜRDŐHÁZ TÉR 3.
Remélem felkeltettük az érdeklődésedet és hamarosan találkozunk!
Pataky Tibor
MEATOLOGY
Feladatok:
- üzleti tervet készít, gazdasági elemzéseket végez, anyagi felelősséggel gazdálkodik, tájékozódik a beszerzési lehetőségekről
- felveszi a kapcsolatot a beszállítókkal, leadja a megrendeléseket, biztosítja az áruátvétel feltételeit, a beszerzett termék ellenértékének kifizetését, intézi és kezeli reklamációkat
- megszervezi az áruk szakszerű tárolását és kezelését, kijelöli az egyes árucsoportok helyét a raktárban, figyelemmel kíséri az árukészlet nagyságát és összetételét
- elkészíti a kalkulációkat, a készletkezelő rendszert naprakészen tartja
- elkészíti és kielemzi a leltárt, heti jelentéseket, elvégzi a rábízott adminisztrációs feladatokat (megrendelők, szállítólevelek, számlák, készletmozgások, pénzhelyettesítő nyomtatványok, létszámról, kifizetett bérekről és az azokat terhelő levonásokról készített nyilvántartások stb.)
- megszervezi, és irányítja a vendéglátó üzlet napi munkáját, betartja és betartatja az üzlet működésére vonatkozó jogszabályi előírásokat, biztosítja a személyi és tárgyi feltételeket, kezeli a vendégpanaszokat, ellenőrzi a vendéglátó üzletben folyó tevékenységeket
- szervezi és bonyolítja a vendéglátó üzlet házon belüli és kívüli rendezvényeit
- a rábízott feladatokat határidőre teljesíti
- tájékozódik a vevők keresletének alakulásáról, megfigyeli a keresett, illetve nehezen eladható termékeket, piackutatást végez, felméri a vendégek igényeit, reklámtevékenységeket, előterjeszti az értekezleteken
- megóvja és védi berendezést, eszközöket és egyéb vagyontárgyakat
- ha műszakvezetőként dolgozik, akkor lásd műszakvezető.
Felelősségek:
- felelős az üzlet zavartalan működésének biztosításáért
- felelős – az Nébih előírásainak megfelelően – az élelmezési üzem tisztaságáért, a személyi higiéné betartásáért és betartatásáért.
- felelős a munkahelyi rend és fegyelem követelményeinek betartásáért, betartatásáért
- felelős higiénés és munkavédelmi előírások betartásáért, betartatásáért
- felelős a fent megnevezett feladatai elvégzéséért.
Kötelességek:
- a munkavállaló köteles a legalább a feladatai elvégzéséhez szükséges időt munkával tölteni
- ha műszakvezetőként dolgozik köteles munkaidejében a munkaterületen tartózkodni. A munkaterületet magáncélból nem hagyhatja el felettese engedélye nélkül
- köteles a munkából való távolmaradást a legrövidebb időn belül felettesével közölni
- rendkívüli munkavégzésre a törvényes mértékig kötelezhető
- köteles a balesetvédelmi és tűzvédelmi előírásokat a munkaterületén betartani, illetve betartatni
- a munkavállaló tudomásul veszi, hogy tevékenysége során szerzett információk a szolgálati, valamint az üzleti titok tárgykörébe tartoznak, ezért ezeket semmi módon nem közölheti más személlyel
- a munkavállaló köteles a közvetlen felettes utasításait haladéktalanul végrehajtani, kivéve, ha az sérti a vonatkozó munka és balesetvédelmi előírásokat, vagy a munkavállaló személyiségi jogait.
Amit kínálunk:
- Bejelentünk és időben kifizetünk (heti, 2 heti, havi kifizetési rendszer)
- Tapasztalathoz és munkavégzéshez igazított kezdő fizetés
- A munkád minőségével és a nálunk töltött idővel arányosan növekvő bér
- Fejlődési és karrierlehetőség
- Kreatív ötletek és elképzelések támogatása
Ne habozz, csatlakozz!
Jelentkezz!
pataky.tibor@meatologybudapest.hu
+36 30 605 0970