A Meatology Svájci Lak – Nyíregyháza keresi új csapattagját MŰSZAKVEZETŐ pozícióba:
A MEATOLOGY visszatér az alma materbe. 2022. augusztus elejére tervezett nyitással BURGER & STEAK éttermet nyit Nyíregyháza Sóstógyógyfürdőn MEATOLOGY SVÁJCI LAK néven.
- Fejlődni, tanulni szeretnél és részese lenni Kelet-Magyarország 2022 egyik meghatározó gasztro nyitásának,
- Biztos megélhetésre, kiemelkedő jövedelemre, cégen belüli karrierre vágysz egy 2016-tól folyamatosan építkező vállalkozásban?
Ne habozz, jelentkezz!
Küld el az önéletrajzod egy rövid motivációs levéllel a pataky.tibor@meatologybudapest.hu email címemre, vagy hívj fel nyugodtan a +36 30 605 0970 számon!
Személyesen szeretnél jobban megismerni minket, vagy bemutatni magad 2022.06.28-án, 2022.07.05-én, 2022,07.12-én és 2022.07.19-én kedden kötetlenül beszélgetve ismerkedő napot tartunk 10:00 – 14:00 óra között a helyszínen: SVÁJCI LAK PANZIÓ 4431 NYÍREGYHÁZA – SÓSTÓ, FÜRDŐHÁZ TÉR 3.
Remélem felkeltettük az érdeklődésedet és hamarosan találkozunk!
Pataky Tibor
MEATOLOGY
Reggeli feladatok:
- boltnyitás
- foglalások kezelése
- check lista kitöltése
- napi nyomtatványok kitöltése, kezelése
- beérkező áruk átvétele, számlák kezelése, bevételezés
- aznapi dolgozók könyvelés felé történő bejelentése
- előző napi forgalmi boríték könyvelésre történő eljuttatása
- napközben felmerülő problémák megoldása
- szerviz felügyelete
Nappali feladatok:
- a nappali feladatok elvégzése
- foglalások kezelése
- bevételezés
- az üzem zavartalan működésének koordinálása
- megoldatlan problémák, panaszok azonnali jelentése felettesének
Esti feladatok:
- zárás utáni folyamatok koordinálása és felügyelete
- elmaradt számlák, szállítók bevételezése
- foglalások kezelése
- napi bevétel (boríték) széfbe történő elhelyezés
- az esti feladatok elvégzése
- takarítás, zárási feladatok ellenőrzése
- check lista kitöltése
- hűtők ellenőrzése, lámpák és egyéb nem szükséges fogyasztók lekapcsolása vagy ennek ellenőrzése
- étterem beriasztása, bezárása
Felelősségek:
- felelős az üzlet zavartalan működésének biztosításáért a műszak ideje alatt
- felelős – az Nébih előírásainak megfelelően – az élelmezési üzem tisztaságáért, a személyi higiéné betartásáért és betartatásáért.
- felelős a munkahelyi rend és fegyelem követelményeinek betartásáért, betartatásáért
- felelős higiénés és munkavédelmi előírások betartásáért, betartatásáért
- felelős a fent megnevezett feladatai elvégzéséért
Kötelességek:
- a munkavállaló köteles a munkaidő beosztásnak megfelelően a munkavégzési helyen időben, tiszta munkaruhában, ápoltan megjelenni
- köteles munkaidejében a munkaterületen tartózkodni. A munkaterületet magáncélból nem hagyhatja el felettese engedélye nélkül
- köteles a munkából való távolmaradást a legrövidebb időn belül felettesével közölni
- rendkívüli munkavégzésre a törvényes mértékig kötelezhető
- köteles a balesetvédelmi és tűzvédelmi előírásokat a munkaterületén betartani, illetve betartatni
- a munkavállaló tudomásul veszi, hogy tevékenysége során szerzett információk a szolgálati, valamint az üzleti titok tárgykörébe tartoznak, ezért ezeket semmi módon nem közölheti más személlyel
- a munkavállaló köteles a közvetlen felettes utasításait haladéktalanul végrehajtani, kivéve, ha az sérti a vonatkozó munka és balesetvédelmi előírásokat, vagy a munkavállaló személyiségi jogait
- saját műszak munkafeltételeinek 100% biztosítása
- következő műszak munkafeltételeinek 100% biztosítása.
Amit kínálunk:
- Bejelentünk és időben kifizetünk (heti, 2 heti, havi kifizetési rendszer)
- Tapasztalathoz és munkavégzéshez igazított kezdő fizetés
- A munkád minőségével és a nálunk töltött idővel arányosan növekvő bér
- Fejlődési és karrierlehetőség
- Kreatív ötletek és elképzelések támogatása
Ne habozz, csatlakozz!
Jelentkezz!
pataky.tibor@meatologybudapest.hu
+36 30 605 0970