A Meatology Svájci Lak – Nyíregyháza keresi új csapattagját GRILL SZAKÁCS pozícióba:
A MEATOLOGY visszatér az alma materbe. 2022. augusztus elejére tervezett nyitással BURGER & STEAK éttermet nyit Nyíregyháza Sóstógyógyfürdőn MEATOLOGY SVÁJCI LAK néven.
- Fejlődni, tanulni szeretnél és részese lenni Kelet-Magyarország 2022 egyik meghatározó gasztro nyitásának,
- Biztos megélhetésre, kiemelkedő jövedelemre, cégen belüli karrierre vágysz egy 2016-tól folyamatosan építkező vállalkozásban?
Ne habozz, jelentkezz!
Küld el az önéletrajzod egy rövid motivációs levéllel a pataky.tibor@meatologybudapest.hu email címemre, vagy hívj fel nyugodtan a +36 30 605 0970 számon!
Személyesen szeretnél jobban megismerni minket, vagy bemutatni magad 2022.06.28-án, 2022.07.05-én, 2022,07.12-én és 2022.07.19-én kedden kötetlenül beszélgetve ismerkedő napot tartunk 10:00 – 14:00 óra között a helyszínen: SVÁJCI LAK PANZIÓ 4431 NYÍREGYHÁZA – SÓSTÓ, FÜRDŐHÁZ TÉR 3.
Remélem felkeltettük az érdeklődésedet és hamarosan találkozunk!
Pataky Tibor
MEATOLOGY
Feladatok:
- gépek előkészítése (kontaktgrill, zsemlepirító, fritőz)
- húsok, zöldségek, pékáru, szószok betöltése, szervizre történő bekészülés, címkézés, dátumozás.
- elrendezi a beérkező nyersanyagokat, árut (FIFO szerint)
- megfelelően tárolja és használja a nyersanyagokat
- elvégzi a nyersanyagok címkézését, azt naprakészen tartja
- előkészíti, feldolgozza és adagolja az alapanyagokat
- elkészíti és kiadja az ételeket
- elvégzi az elkészült ételek minőségi és mennyiségi ellenőrzését
- rendszeresen ellenőrzi a feldolgozásra kerülő nyersanyagok mennyiségét és minőségét, a technológiai folyamatokat
- tisztán és rendezetten tartja a fenti és a szárazáru raktárt
- meglévő készletek felmérése, a megrendelendő áruk leadása a konyhafőnöknek
- ételek ízesítése, tárolása, adagolása
- tisztán tartja az előkészítőket
- elvégzi a címkézést, azt naprakészen tartja
- elvégzi a főző szigete takarítását
- tisztán tartja az eszközöket
- használati gépek tisztítása (olajsütők kikapcsolása, grill letakarítása), kikapcsolása
- Receptúrák pontos követése
- Minőség folyamatos garantálása
- A konyhai kisegítő munkájának delegálása
Amit elvárunk:
- Mindig pontosan és ápoltan jelenj meg
- Munkaköri kötelezettségeidet az elvárt standardek alapján végezd
- Csapatmunka
- Igényesség, precizitás, ill. józan életvitel
- Következő műszak munkafeltételeinek 100% biztosítása.
- Minimum 2 év konyhai tapasztalat
Amit kínálunk:
- Bejelentünk és időben kifizetünk (heti, 2 heti, havi kifizetési rendszer)
- Tapasztalathoz és munkavégzéshez igazított kezdő fizetés
- A munkád minőségével és a nálunk töltött idővel arányosan növekvő bér
- Fejlődési és karrierlehetőség
- Kreatív ötletek és elképzelések támogatása
Ne habozz, csatlakozz!
Jelentkezz!
pataky.tibor@meatologybudapest.hu
+36 30 605 0970