pixel
Corporate chef of Meatology

Berza Balázs

Diplomával a zsebében ragadott kést és állt be a konyhára!

Elkötelezettsége, kísérletező szenvedélye vezérelte a debreceni Ikonba, ahol azonosult Pataky Péter gasztro ars poeticájával. Kapcsolata a Pataky testvérekkel töretlen; 2017 márciusa óta teljes bizalmat élvezve, szabadon valósíthatja meg ötleteit immár a Meatology éttermekben is!

Szárnyalhat a fantáziája az ételek, alapanyagok, ízek, illatok világában. És szárnyal is! A munkája, a szenvedélye! Kitartó lelkesedéssel keresgél az idény zöldségek között, már látva a különböző textúrákat és formákat a tányéron. Felkutatja a szabadtartású „boldog” gyöngytyúkot, bárányt, nyulat, hogy az ételeket ízlelő is biztosan elégedett legyen.

Ha elénk kerül Balázs egyik étele, a látvány egyből az alkotásban rejlő örömöt árasztja, és amikor végre megkóstoljuk, teljes egészében elér bennünket ez a bizonyos flow!

Próbáljátok ki!

Berza Balázs Séf
Meatology Budapest